​Firmafesten der bare skal være vellykket...​

Bandet trækker i arbejdstøjet, når dine ansatte skal underholdes.

Madam Blå og Pop*Rockerne får det bedste frem i gæsterne, under og efter middagen, til langt ud på natten. Dette orkester går ikke på akkord med kvaliteten, men holder tempoet.

Vores erfaring med firmafester dækker alle brancher over hele landet til julefrokost, vinter- eller sommerfest, jubilæum osv.

Ring direkte til Madam Blå på 7525 4215 og lad os sammen aftale, hvornår du vil se dine medarbejdere juble og svede i fritiden.

Festmusik og underholdning til jeres næste firmafest

​Klik på galleriet og se flere billeder i fuld størrelse​.
Vis mere
Vi trækker i arbejdstøjet, når dine ansatte skal underholdes. Madam Blå og Pop*Rockerne får det bedste frem i gæsterne - under middagen, efter middagen og langt ud på natten. Vi går ikke på akkord med kvaliteten, mens vi holder tempoet.

Telefon

+45 7525 4215
 

Følg os på...

Copyright © 2020

Madam Blå & Pop*Rockerne

Fest hos PWC i Legoland

Madam Blå & Pop*Rockerne indtog Hotel Legoland sammen med en flok revisorer fra PWC. De havde smidt det pæne slips og trukket i festtøjet og klar på party! Der blev spillet dæmpet musik med underholdende indslag mens gæsterne spiste. Derefter blev der skruet op til dans og der blev spillet pop-, disco-, grand prix- og rockhits. Gæsterne var helt vilde - det var en kanon aften.